Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa recirculare apa Grundfos Alpha 2 25-80 N180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4399 lei Lei
Cod produs
99411428
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pompa recirculare apa Grundfos Alpha 2 25-80 N180
Pompa recirculare apa alpha 2 distanta intre axe 180mm
Debit maxim 3.94 MC/H,
Debit nominal 2.14 MC/H,
Inaltime de pompare maxim 8m
Inaltime de pompare nominala?4.36 m
Presiune maxima 80 dm
Presiune de functionare maxima 10 bar
Dimensiune racord 1 1/2 inch
Lungimea dintre porturi 130 mm
Tara de origine Danemarca. Pentru insalare montare, descriere functii etc, consultati manualul. Vezi aici. Pompa recirculare
Este o pompa recirculare cu rotor umed, conceput pentru circulatia lichidelor in sistemele de incalzire si climatizare casnice. Cu un indice eficienta energetica EEI de nivel mondial, mult sub referinta ErP, asigura economii substantiale de energie. * EEI reprezinta media valorilor EEI pentru toate tarile din lume. Cu cat valoarea EEI este mai mica, cu atat eficienta energetica este considerata mai mare. Un indice de eficienta energetica scazut indica o utilizare mai eficienta a resurselor energetice si o reducere a pierderilor energetice in procesul de productie si consum.

* Referinta ErP (Energy-related Products) mondiala se refera la standardele si regulamentele internationale aplicabile produselor energetice si eficientei energetice. ErP este o initiativa a Uniunii Europene, care are ca scop imbunatatirea eficientei energetice a produselor utilizate in diferite sectoare, cum ar fi echipamentele electronice, electrocasnicele, incalzirea si racirea, iluminatul si alte produse care consuma energie.
Pompa recirculare - functii
Functie autoadapt, care ofera nivelurile de confort supreme cu un consum de energie cat mai mic posibil si face ca punerea in functiune sa fie sigura si usoara. Este un dispozitiv utilizat in sistemele de incalzire si racire pentru a asigura circulatia constanta a fluidului termic prin intermediul conductelor sau circuitelor. Aceste pompe sunt denumite "auto-adaptabile" deoarece sunt capabile sa ajusteze automat viteza si puterea de functionare in functie de cerintele sistemului si de conditiile de lucru.
Functie de reglaj de noapte pentru a economisi energie.
Modul manual de vara economiseste energie pe timp de vara si asigura o pornire sigura in sezonul de incalzire. Functionarea intuitiva cu un singur buton simplifica selectarea oricarui mod de control.
Nu este necesara protectia externa a motorului, reducand timpul de instalare. Ponire cu cuplu mare imbunatateste pornirea in conditii dure.
Nu necesita intretinere datorita designului rotorului si a utilizarii componentelor robuste.
Mufa ALPHA face instalarea electrica rapida si usoara.
Carcasele izolatoare sunt furnizate cu pompele pentru a reduce la minimum pierderile de caldura in sistemele de incalzire.
Echilibrarea hidraulica prin utilizarea temporara a ALPHA Reader si a aplicatiei instalatorilor Grundfos GO Balance App sunt setate pentru o echilibrare hidraulica rapida si usoara - fara a compromite fiabilitatea, eficienta si usurinta instalarii. Returul produsului Pompa Recirculare Apa Grundfos Alpha 2 25-80 N180, se poate face in 14 zile, conform conditiilor agreate de kelpi.ro, din sectiunea conditii retur.
Produs marca grundfos. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura