Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterie lavoar cu senzor Sirocco Pre-Mixed

0 stars: 0.00 din 0 pareri

128265 lei Lei
Cod produs
BBB101M
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Baterie Lavoar Cu Senzor Sirocco Pre-Mixed

Baterie chiuveta cu senzor, stativa cu Premixer Inclus

sistem touchless
alimentare: baterie 9V
racord alimentare apc: 2 x 3/8 GZ
mixer: extern, mecanic, alimentat cu furtun 3/8 x 1/2
presiune de lucru admisa: 0,5 bar - 8,0 bar (7-116 PSI)
debit: ~5.0l/min (presiune dinamica de 3 bar)
aerator M24x1 cu reglare a directiei fluxului de apa
sensibilitate senzor: interval de reglare 80 - 300 mm
raza senzorului este setata din fabrica la 180 mm
timp de siguranta impotriva curgerii continue: 90 secunde
temperatura maxima a apei: 70 C
setari reglabile: se poate seta durata de curgere si sensibilitatea senzorului, utilizand telecomanda RC01
culoare crom

Baterii lavoar cu senzor

Raspunsul la intrebarea cum sa creezi o baie care sa fie in tendintele anului il da noua linie de baterii lavoar cu senzor sirocco de la ferro. Vorbim despre o linie de produse moderne, atat ca stil cat si ca functionalitate. Aspectul lor se potriveste bailor moderniste, unde detaliile precum forma bateriilor incanta privirea prin finisaj si simplitate.

Bateriile Ferro se caracterizeaza printr-o calitate ridicata, inovatie si un design excelent. Acest lucru este dovedit de numeroase premii si distinctii acordate de renumite organizatii din domeniu, precum si de prestigioase reviste de design interior. Produsele noastre fac parte din viata de zi cu zi, insotesc clientii nostri si contribuie la bunastarea si confortul acestora. Oferind solutii de incalzire si igiena, ne ocupam de siguranta utilizarii, functionalitatea si confortul clientilor nostri, intrucat satisfactia lor este singura masura reala a succesului nostru. Baterie chiuveta cu senzor ferro este combinatia dintre cea mai noua tehnologie si designul elegant modernist.

Oferta include obiecte sanitare pentru bucatarie si baie, dusuri si accesorii pentru baie, intr-o forma moderna si in culori atragatoare. Echipate cu solutii inovatoare si functionale, acestea va vor oferi pe langa o utilizare confortabila, o gestionare economica a apei care duce la o reducere a cheltuielilor. Pe scurt - tot ce iti poti imagina, de la instalatii sanitare durabile la accesorii si chiar mai mult! Returul produsului Baterie Lavoar Cu Senzor Sirocco Pre-Mixed Se Poate Face In 14 Zile Conform Politicii De Retur Kelpi.Ro Din Sectiunea Conditii retur. Baterie marca ferro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura