Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rigola dus Geberit CleanLine 80 inox-satinat 30-130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3649 lei Lei
Cod produs
154.052.00.1/154.441.KS.1
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Rigola Dus Geberit CleanLine 80 Inox-Satinat 30-130

Rigola dus cu evacuare inclusa. Pentru drenajul dusurilor la nivelul pardoselii. Montare pardoseala. Montare pat mortar subtire. Rigola dus adecvata hidroizolatiilor. Adecvata bailor persoanelor cu dizabilitati. Potrivita podelelor gresiate 10-35 mm. Rigola dus reglabila inaltime, inclinare, deplasabila. Curatare simpla. Evacuarea apei deasupra etansarii imbinarii. Evacuarea apei deasupra pardoselii finite la utilizarea mufei. Incarcare clasa K 3 (3 kN). Strat acoperire Anti-Fingerprint. Zona panta integrata. Rigola dus scurtabila. Dimensiuni rigola CM = lat 4.4, Lung 90, Inaltime gratar 1. Vezi instructiuni instalare aici.

Se livreaza in set.
Gratar integrat.
Stut admisie - inel de egalizare.
Kit instalare rigola dus seria CleanLine.
Pompa cu ventuza
Lista elementelor livrate sifon.
Capac caseta protectie - muchie referinta.
Suport subtire. Gratar integrat.
Suport gratar - inel de egalizare.
Gratar. Sifon din PE-HD inaltime reglabila 65-90mm.

Rigola dus Geberit CleanLine este igienica, curata si frumoasa. Spre deosebire de rigolele de dus conventionale, acesta nu evacueaza apa in mod invizibil, ci printr-o scurgere deschisa eleganta din otel inoxidabil. Ca urmare, nu exista zone ascunse in care se poate acumula murdarie si care pot duce la aparitia unor mirosuri neplacute. Este suficient sa scoateti si sa clatiti insertia de tip pieptene si sa stergeti rapid rigola CleanLine - si totul este curat.

Produse inteligente care se murdaresc mai putin si sunt usor de curatat - pentru toti cei care isi doresc sa minimizeze efortul de curatare a baii.

In mod ideal, o baie arata intotdeauna ca si cum ar fi fost proaspat curatata. Insa cui ii place sa faca curatenie? Majoritatea oamenilor nu vor sa-si iroseasca timpul pretios cu curatarea vaselor WC, a lavoarelor sau a dusurilor si sunt deranjati de colturile greu accesibile, suprafetele sensibile si manerele incomode. Suntem cu totii dezgustati atunci cand trebuie sa scoatem parul din sifoane sau sa curatam vasul WC cu peria pentru WC daca raman reziduri. Chiar si amprentele de pe suprafetele lucioase sunt enervante si greu de indepartat. De aceea, dezvoltam solutii care previn acumularea de murdarie si minimizeaza efortul de curatare.

Rigola dus ajustabila pe latime si inaltime.Pe cat de diferiti sunt oamenii, pe atat de diferite sunt si preferintele lor. De aceea, Geberit ofera colectia pentru baie potrivita pentru toate nevoile. Fie ca preferati formele organice curbate sau un aspect unghiular, avem ceva pentru toata lumea. Designul nostru modern si atemporal se combina bine si cu produsele existente. Functiile practice si bine gandite ofera, de asemenea, o varietate de solutii, in ceea ce priveste curatenia, spatiul, confortul si usurinta in utilizare, care simplifica viata. Returul produsului Rigola Dus Geberit CleanLine 80 Inox-Satinat 30-130 - Evacuare Inclusa reglabila 65-90mm, se poate face in 14 zile maxim, conform politicii returului din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura