Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Butuc usa 55x10 mm 3 chei Transit2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

319 lei Lei
Cod produs
018806
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Butuc usa 55x10 mm 3 chei Transit2
Butuc usa metalica 55x10 mm cu 8 pini
Butucul usii este un sistem esential de protectie anti-intruziune. Un butuc de usa de inalta securitate securizeaza punctul sensibil al unei usi de intrare. Pentru a preveni intrarea prin efractie este recomandata folosirea unui astfel de cilindru.
Profi l european din alama.
Mecanism cu 7 - 16 stifturi.
Protectie antiefractie pentru partea exterioara a cilindru(anti-snap).
Cama antismulgere.
3 chei plate reversibile cu amprenta din alama nichelata cu card de siguranta.
Cardul de proprietar iti garanteaza reproducerea protejata, securizata si controlata deoarece prezentarea lui este obligatorie pentru copierea cheilor
Optional: Protejat impotriva perforarii, datorita primului pin din otel calit.
Inainte de achizitie masurati produsul dumneavoastra si comparati cu ce achizitionati.
Vezi aici
Cilindrul transit 2 este produs exclusiv in fabrica Thirard din Franta si este un cilindru de inalta securitate - Nivel securitate 8
Transit 2 cu cei 8 pini ai sai si protectiile sale anti-smulgere, anti-speraclu, anti-perforare si anti-spargere, este garantul securitatii casei tale.
Cilindrul este furnizat cu 3 chei plate reversibile si un card de proprietate care previne reproducerea frauduloasa a cheilor.

Butuc usa profil european din alama. Mecanism 7-16 sifturi , protejat impotriva deschiderii cu speraclu. Protejat impotriva perforarii, datorita primului pin din otel calit. Cama anti-smulgere. 5 chei plate lungi - amprenta , reversibile din otel nichelat, card personal. Butuc Usa 55x10 MM 3Chei Transit2, este un semicilindru pentru usa cu o singura intrare de cheie (nu cu doua, cum ar fi un cilindru standard), fiind abordabil, usor la montaj in broastele pentru semicilindrii cu profil european. Mecanismul - 8 pini, asigura un grad marit la siguranta anti-efractie, dublat de cama cu protectie la smulgere. Returul produselor se face in maxim 14 zile conform politicii de retur agerate de Kelpi.ro din sectiunea conditii retur.

Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura